Polityka prywatności

ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

1. Przetwarzaniem udostępnionych danych zajmuje się firma ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA z siedzibą w Warszawie, ulica JASPISOWA 43, 05-077 WARSZAWA NIP 1131431971

2. Administratorem Danych Osobowych jest firma ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA NIP 1131431971 z siedzibą w Warszawie, ulica JASPISOWA 43

3. Celem przetwarzania danych jest realizacja umowy – zorganizowanie ceremonii ślubnej, a także dopięcie formalności związanych z legalnością ślubu w Grecji , a także możliwości zrealizowania usług dodatkowych zamówionych przez Parę Młodą.

4. Dane osobowe, które będą przetwarzane przez nas w celu realizacji umowy

• imię
• nazwisko
• data urodzenia
• miejsce urodzenia
• imiona rodziców
• nazwiska rodziców
• nazwisko rodowe matki
• obywatelstwo
• miejsce zamieszkania, zameldowania
• stan cywilny
• kserokopia dowodu osobistego lub paszportu
• adres mailowy
• numer telefonu
• dokumenty cywilne potrzebne do ślubu w Grecji
• dane osobowe potrzebne do aktu, które nie widnieją w dokumentach do ślubu ( nazwisko dzieci, które urodzą się po zawarciu małżeństwa, zawody wykonywane lub wyuczone, wyznanie, miejsce zamieszkania przed ślubem i po ślubie ), które Pani/Pan zadeklarują

5. Podanie wymienionych i przekazanie danych osobowych firmie ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA NIP 1131431971 jest niezbędne do wykonania usługi zgodnie z zawartą umową między firmą ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATĄ PRZYBYLSKĄ NIP 1131431971, a Parą Młodą.

6. Gdy kontaktujecie się z firmą za pomocą formularza kontaktowego, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujecie nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp. Dane te wykorzystywane są w celu kontaktowym – sporządzeniu odpowiedzi na pytanie.

7. Zgoda na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych przez firmę ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA NIP 1131431971 jest niezbędne w celu zawarcia umowy i zrealizowania jej.

8. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich.

9. W celu realizacji umowy Państwa dane przekazywane będą do • URZĘDÓW STANU CYWILNEGO w Grecji • KOŚCIOŁÓW I KURII • POCZTY POLSKIEJ • TŁUMACZY PRZYSIĘGŁYCH • BIUR ŚWIADCZĄCYCH USŁUGI PRAWNICZE W GRECJI • BIURA KSIĘGOWEGO • FIRM I OSÓB FIZYCZNYCH, KTÓRE BĘDĄ REALIZOWAŁY ZAMÓWIONE PRZEZ PAŃSTWA USŁUGI DODATKOWE

10. Przetwarzanie danych jest niezbędne do momentu złożenia przez Państwa aktu małżeństwa do Urzędu Stanu Cywilnego w Polsce i umieszczenia aktu greckiego w księgach polskich. Po uzyskaniu od Państwa informacji o umieszczeniu aktu ślubu w księgach polskich będziemy przechowywać Państwa dane w wersji elektronicznej przez okres 1 roku.

11. Umowa o organizację ceremonii ślubnej w wersji papierowej będzie przechowywana przez okres 5 lat zgodnie z przepisami podatkowymi.

12. Przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprosto-wania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

13. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016

14. Państwa dane osobowe przechowywane są w sposób bezpieczny i poufny. Będą wykorzystane jedynie w określony sposób, w określonym czasie i podane określonym stronom trzecim (wszystko to opisane jest w pkt 1-13 polityki prywatności). Dzięki powziętym środkom ostrożności możecie czuć się Państwo bezpiecznie powierzając nam Wasze dane osobowe.

 


2013 / 2016 - slub-za-granica.com
Created by: BxM Multimedia

./img/_rect1440x900/!dynamiczne@102@1424@1
Polityka prywatności

ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

1. Przetwarzaniem udostępnionych danych zajmuje się firma ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA z siedzibą w Warszawie, ulica JASPISOWA 43, 05-077 WARSZAWA NIP 1131431971

2. Administratorem Danych Osobowych jest firma ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA NIP 1131431971 z siedzibą w Warszawie, ulica JASPISOWA 43

3. Celem przetwarzania danych jest realizacja umowy – zorganizowanie ceremonii ślubnej, a także dopięcie formalności związanych z legalnością ślubu w Grecji , a także możliwości zrealizowania usług dodatkowych zamówionych przez Parę Młodą.

4. Dane osobowe, które będą przetwarzane przez nas w celu realizacji umowy

• imię
• nazwisko
• data urodzenia
• miejsce urodzenia
• imiona rodziców
• nazwiska rodziców
• nazwisko rodowe matki
• obywatelstwo
• miejsce zamieszkania, zameldowania
• stan cywilny
• kserokopia dowodu osobistego lub paszportu
• adres mailowy
• numer telefonu
• dokumenty cywilne potrzebne do ślubu w Grecji
• dane osobowe potrzebne do aktu, które nie widnieją w dokumentach do ślubu ( nazwisko dzieci, które urodzą się po zawarciu małżeństwa, zawody wykonywane lub wyuczone, wyznanie, miejsce zamieszkania przed ślubem i po ślubie ), które Pani/Pan zadeklarują

5. Podanie wymienionych i przekazanie danych osobowych firmie ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA NIP 1131431971 jest niezbędne do wykonania usługi zgodnie z zawartą umową między firmą ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATĄ PRZYBYLSKĄ NIP 1131431971, a Parą Młodą.

6. Gdy kontaktujecie się z firmą za pomocą formularza kontaktowego, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujecie nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp. Dane te wykorzystywane są w celu kontaktowym – sporządzeniu odpowiedzi na pytanie.

7. Zgoda na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych przez firmę ŚLUB W GRECJI MAŁGORZATA PRZYBYLSKA NIP 1131431971 jest niezbędne w celu zawarcia umowy i zrealizowania jej.

8. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich.

9. W celu realizacji umowy Państwa dane przekazywane będą do • URZĘDÓW STANU CYWILNEGO w Grecji • KOŚCIOŁÓW I KURII • POCZTY POLSKIEJ • TŁUMACZY PRZYSIĘGŁYCH • BIUR ŚWIADCZĄCYCH USŁUGI PRAWNICZE W GRECJI • BIURA KSIĘGOWEGO • FIRM I OSÓB FIZYCZNYCH, KTÓRE BĘDĄ REALIZOWAŁY ZAMÓWIONE PRZEZ PAŃSTWA USŁUGI DODATKOWE

10. Przetwarzanie danych jest niezbędne do momentu złożenia przez Państwa aktu małżeństwa do Urzędu Stanu Cywilnego w Polsce i umieszczenia aktu greckiego w księgach polskich. Po uzyskaniu od Państwa informacji o umieszczeniu aktu ślubu w księgach polskich będziemy przechowywać Państwa dane w wersji elektronicznej przez okres 1 roku.

11. Umowa o organizację ceremonii ślubnej w wersji papierowej będzie przechowywana przez okres 5 lat zgodnie z przepisami podatkowymi.

12. Przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprosto-wania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

13. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016

14. Państwa dane osobowe przechowywane są w sposób bezpieczny i poufny. Będą wykorzystane jedynie w określony sposób, w określonym czasie i podane określonym stronom trzecim (wszystko to opisane jest w pkt 1-13 polityki prywatności). Dzięki powziętym środkom ostrożności możecie czuć się Państwo bezpiecznie powierzając nam Wasze dane osobowe.

 

2013 / 2016 - slub-za-granica.com
Created by: BxM Multimedia